Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Partnereink
Webdesign, SEO
Weboldal optimalizálás
ACDC
Gyerekmodell
iPhone 3GS
Psoriasis
 
Építőanyagok
Ablak, ajtó
Mixerbeton
Porotherm
Ytong
Bramac
Schiedel kémény

Netkereső :: Állás

Állás

Országos Szabad Munkaerő Adatbázis
Munkavállalók és munkaadók hirdetései. Oldalunk elsősorban a fizikai munkát keresők, szakmunkások és a szakképzetlen munkaerő számára nyújt ingyenes hirdetési lehetőséget, de természetesen bárki feladhatja hirdetését. A munkát kínálók szintén ingyenesen válogathatnak az álláskeresők között a legkülönbözőbb munkaterületek és számtalan keresési szempont szerint. Ha adatbázisunkban nem talál megfelelő munkaerot, kedvező áron nyújtunk lehetőséget álláshirdetések megjelentetésére.
www.szabadmunkaero.hu

YourJob.hu - Állásajánlatok * Képzések * Munkaadók * Alvállalkozók
A Yourjob.hu portál és a mögötte álló adminisztratív iroda támogatásával igyekszik az álláskeresok számára minél több munkalehetoséget kínálni, és elhelyezkedésüket Képzési Központok és Oktató Cégek kiajánlásával is segíti, nyitunk egy új platformot is: Az alvállalkozók és fővállalkozók között - tehát nem csak állásokat, hanem nyilvános projekt tender meghridetési felületet is nyújtani kívánunk a fővállalkozók számára, és az alvállalkozóknak, hogy minél könnyebben sikerüljön megbízást találniuk és elnyerniük.
www.yourjob.hu

AAUK
AAUK honlapja. Program, mely egyszerre biztosítja a munkát, illetve fizetett szakmai gyakorlatot, nyelviskolát és szállást. Mi megkeressük a munkaadót, részt vehetsz nyelviskolánk kurzusain. Az AAUK az észak-ír munkaerőpiac külföldi munkavállalók iránti növekvő igényét felismerve alakult.
aauk.eu

Külföldi munka portál
Külföldi munka portál: tapasztalatok, szabályok. Hogyan érdemes nekiindulni? Hogyan lehet megélni külföldi munklából, hogyan érdemes a lkhatást megoldani? Megélhetés, állásszerzés, lakhatás. Munkabiztonság, EU szabályok. Milyen nyelvtudás szükséges külföldi munka esetén? Mennyire alkalmas nyelvtanulásra a külföldi munka?
www.kulfoldi-munka.net

Tovább: [Állás 1] - [Állás 2] - [Állás 3]