Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Partnereink
Psoriasis
 
Építőanyagok
Műanyag ablak
PorotherM ár
Gipszkarton ár
Ytong akció
Tondach Cserép
Leier tégla
Zsalukö
Alumínium ajtó

Netkereső :: Építőanyag

Építőanyag

TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft. - Kövek a világ minden tájáról
A TELI-HÁZ Kft. a bel- és kültérben használatos természetes koburkolatok, kotermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
www.telihaz.hu

Leier
Leier készkémény rendszerek kedvezményes áron a Hofstadter tüzépen. Kémény megoldások minden fűtési rendszerre. Egykürtős és kétkürtős kész kémények. A Leier kémények egyszerűen összeállíthatók a helyszínen. Leier kémény AKCIÓ egész évben!
www.kemeny.biz

Porotherm, Ytong és Leier tégla
Porotherm, Ytong és Leier tégla akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm, Ytong és Leier téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Miért venne építőanyagot máshol, ha nálunk mindent egy helyen megtalálhat?
tuzep.hofstadter.hu

Barakk Kft. Építőanyag és Lakberendezési Áruház (Jászberény)
Építoanyag- és lakberendezési áruház, ahol otthonához mindent megtalál! Cégünk az összes jelentos magyarországi építoanyag gyártóval kapcsolatban áll, termékeit forgalmazza. Termékeink: falazóelem, cserép, zsindely, nyílászáró: fa-és muanyag, tetotéri ablak, kémény, homlokzat-és térburkolat.
epitoanyag.barakk.hu

Téglacentrum - építőanyag kereskedés
Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építoanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetocserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építoanyag megrendelés rövid határidovel. A HUFBAU csoport tagja.
Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történo anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplo termékeket cégünktol vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentos kedvezménnyel kínáljuk.
A nálunk megvásárolt termékek házhozszállításáról gondoskodunk. Nagyobb tétel esetén a házhozszállítás költségeit átvállaljuk, így akár megspórolhatja a magas szállítási költségeket, az építoanyag ingyen kerülhet ki az építkezés helyszínére.
2008-as év elején megnyitottuk fürdoszoba szalonunkat, ahol új szolgáltatásként bevezettük - fürdoszoba tervrajza alapján - számítógépes látványtervek készítését, 3 dimenzióban. Amennyiben a termékeket nálunk vásárolja a 3D tervrajz elkészítése teljesen ingyenes.
Szeretné megvásárolni a termékeket az éppen érvényben lévo akciós áron vagy éppen áremelés elott, de nincs módja az építoanyag tárolására? Fizesse be a termékeket irodánkban, a tárolásról - az Ön által megadott szállítási idopontig - mi gondoskodunk.
www.teglacentrum.hu

Kémény szakkereskedés
A Schiedel ABSOLUT kémény tökéletesen megfelel a mai modern kémények legkülönbözobb követelményeinek. Alkalmas bármilyen tüzeloanyaghoz és bármilyen tüzeloberendezéshez. A profilcso érzéketlen a nedvességre, saválló és kiégésbiztos. Hoszigetelt anyagból készül tömített konstrukcióval.
www.kemeny-shop.hu

Gipszkarton
A Hofstadter Tüzépen a Rigips gipszből készült építőanyagait vásárolhatja meg. Rigips gipszkaronok több típusban és méretben, Rigips kötőanyagok és minden egyéb gipszkarton kiegészítő. A gipszkartonok árait megtekintheti oldalunkon. Amennyiben bővebb információra van szüksége vegy fel a kapcsolatot gipszkarton értékesítési szakemberinkkel.
gipszkarton.biz

Tovább: [Építőanyag 1] - [Építőanyag 2]