Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Építőanyagok
ablak
Bramac
Műanyag ablak
Beltéri ajtó
Fenyő fűrészárú
Schiedel

Netkereső :: Társkereső

Társkereső

Ingyenes társkereső - társkeresés
Társkereső bármely korosztály számára. Társkeresés hatékonyan, diszkréten, célratörően. A Szívküldi segíti megvalósulni álmait.
www.szivkuldi.hu

Páratlan társkereső
A www.paratlan.hu a páratlan társkereső, ahol megtalálod a párod.
paratlan.hu

Online Társkereső
Bármilyen társaságba is járjunk, ott adott időben jelenlévő, behatárolt számú és korú ember lesz jelen. Ráadásul közel sem mindegyikük keres éppen társat magának, és egy "jelenleg van kapcsolatod?" típusú kérdés is igen kínos lehet. Persze nem muszáj társaságban ismerkedni, de hányan merünk odamenni buszon vagy villamoson egy nekünk tetsző emberhez?
Ezzel szemben az interneten biztosak lehetünk benne, hogy a másik fél is épp kapcsolatot keres. Rengeteg ember között válogathatunk, és egy "virtuális megszólítás" miatt sem rándul görcsbe az ismerkedni vágyó gyomra. Arról nem is beszélve, hogy nem muszáj üzenetváltásokhoz egy időben és egy helyen tartózkodnunk. A tagság folyamatosan változik és bővül, így mindig van lehetoség új emberekkel megismerkedni. Akár egyszerre többel is!
www.ctk.hu

Társkeresés és szerelem
Minden a szerelemről. Tanácsok társkereséshez, randizáshoz, párkapcsolati problémák megoldásához, cikkek az esküvorol, szakításról, válásról, szexről.
www.szerelemmel.hu

Társkereső gyorsrandi - Mandragóra klub
A fiatalok és egyedül állók részére létrehozott társkeresési lehetőség, ahol egyszerre több izgalmas gyors randi kerül megszervezésre. Célunk egy egyedi valamint érdekes szórakozás és kikapcsolódás biztosítása, ami azoknak szól, akik társat keresnek.
www.mandragoraklub.hu

Tovább: [Társkereső 1] - [Társkereső 2]