Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Építőanyagok
ablak
Bramac
Műanyag ablak
Beltéri ajtó
Fenyő fűrészárú
Schiedel

Netkereső :: Tégla

Tégla

Porotherm
A Hofstadter tüzépen megtalálhatja a Porotherm téglák teljes kínálatát. Porotherm falazórendszerek széles választéka, Porotherm válaszfaltégla, Porotherm födémrendszer. Tüzépünkön a különböző Porotherm termékeket egész évben AKCIÓS áron váarolhatja meg. A megrendelésket az ország egész területére szállítjuk rövid határidővel.
tuzep.hofstadter.hu/akcioink/2_wienerberger_porotherm_tegla_akcio

Ytong
Ytong falazóanyagok egész évben kedvezményes áron! A Hofstadter tüzépen megtalálhatja a Ytong téglák teljes kínálatát. Ytong falazórendszerek széles választéka, Ytong válaszfaltégla, és ragasztóanyag. Az Ytong megrendelésket az ország egész területére szállítjuk rövid határidővel saját járműparkkal.
tuzep.hofstadter.hu/akcioink/3_ytong_falazoelem_akcio

Leier tégla
Leier téglák széles választékban kaphatók a Hofstadter tüzépen. Az egykori leier Mátratherm falazóanyag rendszer neve LEIERTHERM-re változott. A Leier falazóelemeket: falazóblokkok, válaszfaltéglák, kedvezményes áron vásárolhatja meg a Hofstadter tüzépen.
tuzep.hofstadter.hu/akcioink/1_leier_matratherm_tegla_akcio

Tégla
Ha tégla vásárlás előtt áll, nem árt tisztában lenni a különböző termékekről. Számos tégla típus közül választhat ma már, ezek között segítünk eligazodni portálunkon. A legismertebb márkák természetesen a Porotherm, az Ytong és a Leier, de ezen kívül számos más tégla típus létezik.
epitoanyagok.info