Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Építőanyagok
Leier Kémény Akció
ablak
Tondach cserép Akció
Ajtó
Ajtócsere

Netkereső :: Ügyvéd

Ügyvéd

Magyar Ügyvéd Portál
Ügyvédi névjegyzék, jogi állásbörze, tulajdoni lap rendelés, földhivatalok, céginformáció.
www.ugyved.net

dr. Kerekes Ügyvédi Iroda
Ügyvédi irodánk Székesfehérvár központjában található. A dr. Kerekes Ügyvédi Iroda - többek között - cégalapítással, módosítással, cégek képviseletével, illetve magánszemélyeket és cégeket érinto ingatlan adásvétel lebonyolításával, valamint a gazdasági életben eloforduló szerződések elkészítésével, valamint peres ügyekkel foglalkozik.
www.drkerekesugyved.hu

dr.Radnóti Angéla Ügyvédi Iroda
Teljeskörű jogi szolgáltatás több szakterületen, tanácsadás, okiratszerkesztés, perenkívüli és peres képviselet. A honlapon ingyenes online jogi tanácskérési lehetőség.
jogom.hu

Littner Ügyvédi Iroda
Budán, a Mammut Bevásárlóközpont toszomszédságában található ügyvédi iroda szolgáltatásai: Ingatlanok adásvételi, bérleti, ajándékozási szerzodései, cégalapítás, bt., kft. alapítása, elektronikus cégbejegyzés. Gazdasági ügyek, megbízási szerzodés, stb. A weboldal látogatói az ügyvédi iroda szolgáltatásainak bemutatásán felül ingyenes jogi tippeket is olvashatnak.
www.drlittner.hu

Válóper információs portál
Válóper információs portál: minden a válóperrol. Hogyan adjuk be a válópert? Hogyan történik a válóper indítása bíróság elott? Mit csinál a bíróság a válóper beadását követoen? Hogyan történik a bizonyítás a válóperben? Próbál békíteni a bíróság a válóper során? Mi történik, ha a válóper során a házastársak kibékülnek?
www.valoper.net

Lupovici Ügyvédi Iroda
A Lupovici Ügyvédi Iroda a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda. Az ügyvédi iroda kiemelt szolgáltatásai: jogi képviseletet ellátása polgári peres ügyekben, védelem ellátása bünteto ügyekben, cégalapítás, cégmódosítás, adásvételi szerzodés szerkesztése. A honlapon a szolgáltatással kapcsolatban részletes információk valamint díjjegyzék is megtalálható.
www.ugyvedipraxis.hu

Dr. Schmidt Valéria ügyvéd
Szakterületek: Társasági jog, Gazdasági és polgári jog, Alapítványok, Társasházi ügyek, Öröklési jog, Családjog, Ingatlanjog, Munkajog
jurisnet.hu